Verwondering, ontvankelijkheid, speelsheid, ontspanning, wijsheid en in verbinding met mezelf: dat zijn mijn persoonlijke drijfveren. Ik ben Laura en wil jou op een verdiepende manier de reis laten maken op de yogamat. Hervind je ware natuur; juist waar we de verbinding in de natuur zijn verloren, zo gek klinkt dat niet toch?

Voelen dat ik leef; dat doe ik als ik reis. Alleen en met zo min mogelijk bagage heb ik mogen ervaren wat een andere omgeving voor en met je doet. De rijkdom van het niets hebben en het tempo laten bepalen door mijn eigen flow met volle aandacht voor mijn omgeving. Mag het allemaal iets minder gehaast dacht ik dan ook toen ik terugkwam. En waar is het oprechte contact met de ander, wanneer zijn we in verbinding? Ik reis nog steeds erg graag, minder naar verre oorden maar juist des te meer de reis naar binnen. Coming home is not far at all…

“The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes”.

~ Marcel Proust ~

Learn by living. Ik ben hier niet zomaar beland. In 2013 kwam de diagnose: burn-out. Op dat moment niet wetend dat ik de verbinding met mezelf al lange tijd kwijt was geraakt. Nog volop in controle en de aan-modus moest ik naar overgave, van game on naar game over. Van daaruit mocht ik verwerken wat nog op mij te wachten stond. Na een grote klap door het tragisch verliezen van mijn enige broer lukte het me niet in contact te blijven met wat er van binnen speelde. Verbinding verbroken….. Het resulteerde in een pittige tijd: alle vaste grond leek onder me voeten te verdwijnen. Familie, relatie en werk kwamen niet meer op een lijn en vroegen om een andere aanpak.

Het was een persoonlijke reis die mij vroeg terug te keren naar waar ik vandaan kwam; in kwetsbaarheid. Geen makkelijke route maar wel de enige weg die ik kon bewandelen naar authenticiteit. Voor minder wilde ik het niet meer doen. Ik wist inmiddels hoe het leven binnen een fractie van een seconde over kon zijn. Tijdens een tiendaagse meditatietraining en op de mat herontdekte ik beetje bij beetje mijn ware natuur. Door contact te maken met wat er speelt van binnen kan ik nu ook weer echte verbinding maken met mijn omgeving. Elke keer weer opnieuw in vol bewustzijn!

Gepassioneerd en in openheid deel ik deze reis graag. Delen is vermenigvuldigen!

Ik deel een veilig plekje waar jij je kan terugtrekken en je volledig mag zijn. Beloof jij dan nog iets meer jouw authenticiteit te durven laten zien aan de wereld?

Meer weten over mij bekijk dan hier mijn yoga cv

 

Laura_overmij

Laura