At work

Meditatie |Yoga |Ademwerk

Aanbod_Yogaopwerk

Voor een optimale gezondheid en fijne werksfeer vind jij het als werkgever belangrijk jouw medewerkers tools aan te reiken. Geef ze hun dagelijkse portie rust; even zonder prikkels. Van mind full naar mindful.

Aanbod Wat

Kosten

Per les

(max 20 personen)

Intro pakket Intake & 3 proeflessen €750 €250
6 Weeks pakket

Intake & 6 lessen

1x per week 45 min les

€1350 €225
Kwartaal pakket

Intake en 12 lessen

1x per week 45 min les

€2400 €200
Maatwerk Overeen te komen Ntb Ntb

Inclusief:

  • Inclusief yogamatten en props
  • Toegankelijke les die in bedrijfskleding beoefend kan worden
  • Lessen: meditatie, yoga en/of ademwerk
  • Les vindt plaats in een ruimte op kantoor
  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren yogadocente

Exclusief:

BTW 21%, KM vergoeding, reistijd en parkeerkosten

Voor bedrijfsyoga bestaat er de mogelijkheid aanspraak te maken op de Werkkostenregeling (WKR). Een gedeelte van de kosten kunnen uitgewisseld worden met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het kosten neutraal. Tot 1,5% van het fiscale loon mag besteed worden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

“Tijdens ons Teamuitje online hebben wij een online yoga les van Laura gevolgd. Het was zo leuk om dit samen met collega’s te doen, ieder vanuit zijn eigen huis. Het contact met Laura verliep vooraf al erg prettig door haar enthousiasme en gepassioneerdheid voor het vak, en bleek ook tijdens de les heel fijn te zijn.

Laura geeft haar lessen op een natuurlijke manier en legt de houdingen goed uit. Daarnaast heeft ze een heel prettige stem, wat natuurlijk ook heel fijn is, vooral tijdens de yoga nidra. Super bedankt Laura voor deze bijzondere, ontspannen en ook verbindende sessie. Namasté!”

Liselot

Team impegno Rijnmond, december 2020

“Gek genoeg heb ik altijd een beetje weerstand gehad tegen yoga. Vond het te weinig ‘intensief’. Maar Laura heeft mij overtuigd (al was ze zich dat niet bewust ) dat ik mijzelf tekort heb gedaan. Ik heb aan een aantal leuke introductielessen mogen meedoen en dat was na een intensieve werkdag heerlijk.

Met haar vriendelijke, rustige en plezierige stem legt Laura duidelijk uit wat je moet doen en waarom. Fijn dat zij een echte professional is die de diverse vormen van yoga goed kent en vooral goed kan overbrengen. Ik kan deelname aan haar sessies aan iedereen aanraden! Laura: dankjewel!”

Ellen

Team PostNL Data Solutions, juni 2021