At work

Meditatie |Yoga |Ademwerk

Zoek je een manier om met het team te verbinden én in verbinding met jezelf te blijven? Een ogenblik vanuit je hoofd naar je lichaam. Van denken naar voelen. Kom tot ontspanning tijdens het werk, jouw congres, event of teamuitje. Door mijn brede achtergrond kan ik zo op jouw wensen inspelen. Van meditatie, mindfulness, zachte of dynamische yogastijlen tot ademwerk. Met een verleden in de bedrijfswereld (her)ken ik de efficiënte manier van werken en kunnen we er samen voor zorgen dat het team weer fris verder kan!

 

Aanbod Wat

Kosten

(max 20 personen)

Intro pakket Intake & 3 proeflessen

€900

Per les

€300

6 Weeks pakket

Intake & 6 lessen

1x per week 45 min les

€1500

Per les

€250

Kwartaal

pakket

12 lessen

1x per week 45 min les

€2400

Per les

€200

Maatwerk Yoga, meditatie, mindfulness of ademwerk vraag hier offerte aan

Inclusief:

Inclusief yogamatten en props

Toegankelijke les die in bedrijfskleding beoefend kan worden

Lessen: meditatie, mindfulness, yoga en/of ademwerk

Les vindt plaats in een ruimte op kantoor of op aangegeven locatie

Persoonlijke begeleiding door een ervaren yogadocente en ademcoach

Exclusief

BTW 21%, KM vergoeding 0,35ct per km en parkeerkosten

“Tijdens ons Teamuitje online hebben wij een online yoga les van Laura gevolgd. Het was zo leuk om dit samen met collega’s te doen, ieder vanuit zijn eigen huis. Het contact met Laura verliep vooraf al erg prettig door haar enthousiasme en gepassioneerdheid voor het vak, en bleek ook tijdens de les heel fijn te zijn. Laura geeft haar lessen op een natuurlijke manier en legt de houdingen goed uit. Daarnaast heeft ze een heel prettige stem, wat natuurlijk ook heel fijn is, vooral tijdens de yoga nidra. Super bedankt Laura voor deze bijzondere, ontspannen en ook verbindende sessie. Namasté!”

Liselot | Team impegno Rijnmond | december 2020

“Gek genoeg heb ik altijd een beetje weerstand gehad tegen yoga. Vond het te weinig ‘intensief’. Maar Laura heeft mij overtuigd (al was ze zich dat niet bewust ) dat ik mijzelf tekort heb gedaan. Ik heb aan een aantal leuke introductielessen mogen meedoen en dat was na een intensieve werkdag heerlijk.

Met haar vriendelijke, rustige en plezierige stem legt Laura duidelijk uit wat je moet doen en waarom. Fijn dat zij een echte professional is die de diverse vormen van yoga goed kent en vooral goed kan overbrengen. Ik kan deelname aan haar sessies aan iedereen aanraden! Laura: dankjewel!”

Ellen |Team PostNL Data Solutions | juni 2021

Tijdens een online programma heb ik Laura ingezet als begin van de dag voor een geleide meditatie. Wauw! Wat een start van de dag. Daardoor was iedereen meteen dichter bij zichzelf. In een half uur nam Laura ons mee om te vertragen. Dit was een hele goede basis om de rest van de dag in te richten. En dat gewoon online met internationale verbinding. Dankjewel Laura! 

Mytte | Programmamanager Talent Development | mei 2023