Yoga Stijlen

Boomhut Yoga Rotterdam

Yin

Jouw uitdaging ligt in de stilte van een pose. Dit omdat je de houding een aantal minuten aanhoudt. In tijden van drukte, lange zitdagen of anders intense periodes hoopt het fascia (bindweefsel) op. Breng de spieren tot ontspanning en ervaar wat er van zich binnen afspeelt. Tune in with your yin.

Boomhut Yoga Rotterdam

Yin Yang

Van de verstilde poses in de Yin naar de vloeiende bewegingen van de Yang. Jij houdt van de variëteit tussen flexibiliteit en stabiliteit; wie krijgt jou nog omver? Verwacht geen cursus acrobatiek; jouw ware kunst is dicht bij jezelf te blijven en mindful yoga te beoefenen.

Vinyasa Flow

Lukt het je de adem te controleren in deze dynamische les? Speel met de energie in het lichaam en laat de adem je brengen van houding naar houding. Jij houdt van de dynamiek in de les en bent geen onbekende in de wereld van yoga.

Nidra / iRest

Overprikkeld? Kom liggen en ga op ontdekkingsreis! Je hebt enkel jouw gehoor en gevoel nodig om je te laten meenemen. Door het vaker te beoefenen verlaag je jouw stressniveau en verhoog je je bewustzijn. Hierdoor ben je beter in staat te voelen wat je echt nodig hebt.

Boomhut Yoga Rotterdam

Meditatie

Het oefenen van aandacht in bewustzijn. Voorbij gedachten ervaren we de stilte binnen in ons die het onderbewustzijn naar de oppervlakte brengt. Onze geest kalmeren zodat we tegenkomen dat wat er zit. Het is het objectief aanschouwen van de gedachtestroom en zonder identificatie. 

Boomhut Yoga Rotterdam

Ademwerk

Tijdens de verbonden adem mag je ontmoeten wat het lichaam heeft opgeslagen. Stress, onderdrukte gevoelens en ervaringen komen omhoog en mogen opnieuw in contact gebracht worden met jezelf. Dit alles door middel van jouw eigen adem. Privé of in een ademcirkel aangeboden.