Yoga Stijlen

Boomhut Yoga Rotterdam

Yin

Jouw uitdaging ligt in de stilte van een pose. Dit omdat je de houding een aantal minuten aanhoudt. In tijden van drukte, lange zitdagen of anders intense periodes hoopt het fascia (bindweefsel) op. Breng de spieren tot ontspanning en ervaar wat er van zich binnen afspeelt. Tune in with your yin.

Boomhut Yoga Rotterdam

Yin Yang

Van de verstilde poses in de Yin naar de vloeiende bewegingen van de Yang. Jij houdt van de variëteit tussen flexibiliteit en stabiliteit; wie krijgt jou nog omver? Verwacht geen cursus acrobatiek; jouw ware kunst is dicht bij jezelf te blijven en mindful yoga te beoefenen.

Vinyasa Flow

Lukt het je de adem te controleren in deze dynamische les? Speel met de energie in het lichaam en laat de adem je brengen van houding naar houding. Jij houdt van de dynamiek in de les en bent geen onbekende in de wereld van yoga.

Nidra / iRest (Integrated Rest)

Overprikkeld? Kom liggen en ga op ontdekkingsreis! Je hebt enkel jouw gehoor en gevoel nodig om je te laten meenemen. Door het vaker te beoefenen verlaag je jouw stressniveau en verhoog je je bewustzijn. Hierdoor ben je beter in staat te voelen wat je echt nodig hebt.

Boomhut Yoga Rotterdam

Meditatie

Meditatie is het oefenen van aandacht in bewustzijn. Voorbij gedachten ervaren we een stilte diep binnen in ons die het onderbewustzijn naar de oppervlakte kan brengen. Onze geest leren we kalm en rustig te krijgen zodat we onze pure essentie en ware aard ontmoeten. Het is het objectief aanschouwen van de gedachtestroom en zonder identificatie.