Yoga Stijlen

Yin

Jouw uitdaging ligt in de stilte van een pose. Dit omdat je de houding een aantal minuten aanhoudt. In tijden van drukte, lange zitdagen of anders intense periodes hoopt het fascia (bindweefsel) op. Breng de spieren tot ontspanning en ervaar wat er van zich binnen afspeelt. Tune in with your yin.

Yin Yang

Van de verstilde poses in de Yin naar de vloeiende bewegingen van de Yang. Jij houdt van de variëteit tussen flexibiliteit en stabiliteit; wie krijgt jou nog omver? Verwacht geen cursus acrobatiek; jouw ware kunst is dicht bij jezelf te blijven en mindful yoga te beoefenen.

Nidra / iRest (Integrated Rest)

Overprikkeld? Kom liggen en ga op ontdekkingsreis! Je hebt enkel jouw gehoor en gevoel nodig om je te laten meenemen. Door het vaker te beoefenen verlaag je jouw stressniveau en verhoog je je bewustzijn. Hierdoor ben je beter in staat te voelen wat je echt nodig hebt.

Vinyasa Slow

Deze dynamische les slowen we de flow. Hoe sta je in de pose? De focus ligt op het (h)erkennen van je lichaam en flexibiliteit. Word je bewust van alle spieren en wat de houding voor je doet. Jij wilt de techniek verbeteren en toch de flow erin houden.

Vinyasa Flow

Lukt het je de adem te controleren in deze dynamische les? Speel met de energie in het lichaam en laat de adem je brengen van houding naar houding. Jij houdt van de dynamiek in de les en bent geen onbekende in de wereld van yoga.