Events

YOGA & BREATHWORK Data 2021 klik verder

Na de yoga kan je geheel in verstilling de reis met de adem gaan maken. Verwacht een kennismaking in warmte en verbinding met jezelf en de ander.

LEES MEER

YOGA OP 'T SCHOUWBURGPLEIN 2021

Tijdens het gratis event Yoga op ‘t Schouwburgplein in Rotterdam laat ik je kennismaken met Yin Yoga. Jouw relaxte zondagochtend mood.

LEES MEER

YOGA URBAN SLEEPOVER 28 & 29 aug 2021

Een weekend onderdompelend met yoga, ademwerk en (h)eerlijk eten en slapen in een architectonisch object? Dat kan deze zomer op Culture Campsite!

LEES MEER

INTRO TWEEWEEKSE MEDITATIE TRAINING | GRATIS 2021

Vergezel mij op de mat en zet jezelf in om van twee weken lang jouw dag te starten in stilte. Maar dan toch samen 😉

LEES MEER

YOGA & WINE

Mindful zippend van je glas wijn. Zijn jouw smaakpapillen aardig open van de yogasessie? Breng wat meer pur sang genieten in je leven! GENIET!

LEES MEER

YOGA OP 'T STRAND

Met de zilte zeelucht en het warme zand groet jij de zon tijdens de yogales! De les wordt aangepast op de temperatuur van die dag.

LEES MEER

Morning Meditation 2021 4 ochtenden in de week

Heb je de introductie cursus bijgewoond en proeft het naar meer? Of wil jij als beginner een houvast om gezamenlijk de stilte in te duiken? Dat kan; sluit aan bij de community!

LEES MEER

YOGA & WINE KERST ONLINE

Speel mee met deze ludieke Yoga & Wine Online. Samen met je geliefden in de juiste stemming de Kerst in. Een volledig Corona proof event. 

LEES MEER