Meditatie training 

Week 5 tm 8 – 01 t/m 25 februari 2021

Week 9 tm 13 – 01 t/m 31 maart 2021

Tijdstip: 07.30 – 08.00

Niet alleen -> maar samen; in stilte. Jouw motivatie is ontspanning, rust, discipline, ritme of selfcare. Maar ook ontdekking en verdieping. Jij hebt de afgelopen twee weken de Tweewekelijkse Introductie cursus meegedaan of je zoekt naar meer verdieping met een groep. Je zoekt een houvast in deze onzekere tijden en gaat voor structuur en discipline.

Volgens professor J. Murre (hoogleraar Theoretische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam) duurt het minimaal 42 dagen (6 weken) om nieuw gedrag te oefenen en te herhalen, voordat het een gewoonte is en het comfortabel voelt.

Je hebt deze zes weken nodig om de nieuwe hersenstructuren (als het gevolg van jouw gedragsverandering) te consolideren en integreren met de al bestaande neurale netwerken in de hersenen. Daardoor zullen in deze zes weken de hersenen een nieuw voorkeurspatroon (met betrekking tot ons gedrag) aanleggen.

Het draait voornamelijk om de stilte maar zal kort openen en sluiten met je. Ook voor vragen naderhand ben ik er voor je.

Waarom meditatie?

Oefenen in aandacht; objectief observeren in gelijkmoedigheid zodat alles ruimte mag krijgen. Geen vooroordelen en ervaren dat alles constant in verandering onderhevig is zonder dat je hierover controle hoeft uit te voeren. In plaats van hoofd naar lichaam; van denken naar voelen. Zodat je weerstand kan bieden tegen ongemak en onzekere periodes.
Tickets

Ben jij een investering waard voor je achterliggende motivatie? Jouw investering is slechts €25 voor de hele maand maart of je betaald €40 voor mijn onbeperkt online aanbod. Heb je financiele zorgen maar wil je erbij zijn stuur een mail dan komen we er wel uit! Bekijk deze link voor het rooster.

Waarom samen? 

Naast dat je een commitment maakt (die soms erg lastig is vol te houden vanwege beperkende overtuigingen) met jezelf en de ander is het fijn om met meerdere mensen gezamenlijk te mediteren en verhogen we de frequentie van liefdesenergie met elkaar. 

In stilte ligt verdieping, verbinding, ruimte en rust. Voorbij alle geluiden, veranderingen, gedachten en zorgen de focus naar binnen te richten. Naar dat plekje die je naar die innerlijke stilte brengt.

Hoe?

Meld je aan via de link hieronder en reserveer eenmalig de eerste meditatie les die start op 01 maart. Je ontvangt dan een link die je elke ochtend kan gebruiken om gratis mee te doen.  Ik ga sowieso zitten; voor mijn eigen verbinding en verdieping en zou het erg leuk vinden als je meedoet en onderdeel bent van de community.