Morning Meditation

Week 5 tm 8 – 01 tm 25 februari 2021

Week 9 tm 13 – 01 tm 31 maart 2021

Week 13 tm 27 – 01 april tm 07 juli 2021

Week 38 tm 41 – 20 september tm 28 oktober 2021

Week 2 tm week 10 2022 – 10 januari tm 09 maart

Maandag, dinsdag en woensdag

Tijdstip:  08.00 – 09.00

Niet alleen -> maar samen; in stilte. Jouw motivatie is ontspanning, rust, discipline, ritme of selfcare. Maar ook ontdekking en verdieping. Wil je vaker mediteren en zoek je een community? Of heb je de Tweewekelijkse Introductie cursus meegedaan wees welkom! Voor meer structuur in je leven en de start van de dag te beginnen bij jouzelf; in stilte.

Tijdens de les ervaar je veel stilte maar ik open en sluit gezamenlijk met de groep en geef wat inspiratie en verdieping over de techniek. Ook voor vragen naderhand ben ik er voor je.

Waarom meditatie?

Oefenen in aandacht; objectief observeren in gelijkmoedigheid zodat alles ruimte mag krijgen. Geen vooroordelen en ervaren dat alles constant in verandering onderhevig is zonder dat je hierover controle hoeft uit te voeren. In plaats van hoofd naar lichaam; van denken naar voelen. Zodat je weerstand kan bieden tegen ongemak en onzekere periodes.

Waarom samen? 

Naast dat je een commitment maakt (die soms erg lastig is vol te houden vanwege beperkende overtuigingen) met jezelf en de ander is het fijn om met meerdere mensen gezamenlijk te mediteren en verhogen we de frequentie van liefdesenergie met elkaar. 


In stilte ligt verdieping, verbinding, ruimte en rust. Voorbij alle geluiden, veranderingen, gedachten en zorgen de focus naar binnen te richten. Naar dat plekje die je naar die innerlijke stilte brengt.

Tickets

Is het de investering waard en wens je meer discipline en motivatie? Jouw investering is slechts €20 voor de hele maand of je betaald €30 voor al mijn onbeperkt online aanbod. Ook losse lessen te boeken. Heb je financiele zorgen maar wil je erbij zijn stuur een mail dan komen we er wel uit! Bekijk deze link voor het rooster.