Gratis tweeweekse meditatie 

ONLINE

Start: 10 januari 2023

Erna te boeken als losse les, 10 rittenkaart of maandabonnement

Dinsdag, woensdag & donderdag

Tijdstip:  07.15 – 07.45

Niet alleen -> maar samen; in stilte. Jouw motivatie is ontspanning, rust, discipline, ritme of selfcare. Maar ook ontdekking en verdieping. Wil je vaker mediteren en zoek je een community? Voor meer structuur in je leven en de start van de dag te beginnen bij jouzelf; in stilte.

Tijdens de les ervaar je veel stilte maar ik open en sluit gezamenlijk met de groep en geef wat inspiratie en verdieping over de techniek. Ook voor vragen naderhand ben ik er voor je.

Waarom meditatie?

Oefenen in aandacht; objectief observeren in gelijkmoedigheid zodat alles ruimte mag krijgen. Geen vooroordelen en ervaren dat alles constant in verandering onderhevig is zonder dat je hierover controle hoeft uit te voeren. In plaats van hoofd naar lichaam; van denken naar voelen. Zodat je weerstand kan bieden tegen ongemak en onzekere periodes.

Waarom samen? 

Naast dat je een commitment maakt (die soms erg lastig is vol te houden vanwege beperkende overtuigingen) met jezelf en de ander is het fijn om met meerdere mensen gezamenlijk te mediteren en verhogen we de frequentie van liefdesenergie met elkaar. 


In stilte ligt verdieping, verbinding, ruimte en rust. Voorbij alle geluiden, veranderingen, gedachten en zorgen de focus naar binnen te richten. Naar dat plekje die je naar die innerlijke stilte brengt.

Tickets

De eerste 2 weken mag je gratis meeproeven van dit waardevolle moment.

Is het de investering waard en wens je meer discipline en motivatie? De prijs is slechts €22 voor de hele maand. Ook losse lessen zijn te boeken voor €4. Heb je financiele zorgen maar wil je erbij zijn stuur een mail dan komen we er wel uit! Bekijk deze link voor het rooster.