Retreat Stiltedag

Zaterdag 11 februari 2023

Tijdstip: 11.00 – 18.00

Langer de stilte uitnodigen, zo leren we te verbinden met wie we in essentie zijn. Zelfs in stilte is er verbinding mogelijk maar deze dag mag je voor jezelf houden. Geen prikkels van omgeving en je dagelijkse beslommeringen maar diep de ontspanning in.

Oefenen in aandacht; objectief observeren in gelijkmoedigheid zodat alles ruimte mag krijgen. Geen vooroordelen en ervaren dat alles constant in verandering onderhevig is zonder dat je hierover controle hoeft uit te voeren. In plaats van hoofd naar lichaam; van denken naar voelen. Zodat je weerstand kan bieden tegen ongemak en onzekere periodes.

Behoefte aan ontspanning, zelfkennis, het huidige moment leren omarmen, verbinden met de natuur en dus ook met jezelf? En gewoon even helemaal niets dan begeleid te worden in je proces? Je bent welkom!

Een kado aan jezelf omringd in een boomrijke omgeving in een warme en sfeervolle yurt. Begin de zomer goed met de juiste intentie!

In het nu ben je altijd gelukkig. Als je niet gelukkig bent, ben je niet in het nu

~Eckhart Tolle ~

Programma

11.00 Inloop & ontvangst

11.15  Introductie

Ingaan van de edele stilte

11.30 Mindfulness – Yin Yoga 

12.45  Break thee & healthy snack

13.00  Meditatie programma I

14.15 Lunch (zelf meenemen)

15.15 Oefening

15.45 Meditatie programma II

Einde edele stilte

17.30 Gezamenlijk afsluiten

18.00 Einde stiltedag

Inclusief

Yin yoga, nidra, meditatie en ademhalingstechnieken

Yoga matten, meditatiekussen en dekens

Onbeperkt thee, snacks en een healthy lekkernij

Locatie

Feel your Heart

Dijkgraafweg 14

Hazerswoude

Tickets

Jouw investering €105

 

Josje

Ik vond de stilte dag erg bijzonder, een mooie ervaring.
Heerlijk ontspannen. Ik heb genoten van de yoga en de meditaties. Voor mij was het de eerste keer dat ik aan een stilte dag meedeed en het veraste me dat het me makkelijker af ging om stil te zijn dan ik van te voren had bedacht. Ik vond je programma afwisselend en je gaf steeds duidelijke instructie. Ook heb je een heel prettige stem, wat ik zelf heel belangrijk vind.  Al met al voor herhaling vatbaar.

Louke

Vandaag ben ik de stilte retraite aan het integreren. Het heeft me stilte gebracht en een stap verder in mijn proces geholpen. Zonder echte intentie begon ik de dag en ik kwam thuis met een vervuld gevoel. Breathwork is een nieuwe deur die voor mij is open gegaan. Dat die oneindige ecstatische liefde in mij zit, en dat ik deze kan voelen zonder middel van buitenaf, dit heeft mijn hart verder geopend. Bedankt voor deze ervaring lieve vrouw, heel veel succes met je missie om dit verder te verspreiden. 

Lise

Toen ik kwam aanlopen en de yurt in de zon zag staan wist ik dat het een goeie beslissing was geweest om dit te boeken.  Een van de 1e dingen die wij deden was yin yoga en als je wilde kon je een oogmasker op doen. Wat is dat een verschil in ervaring, zoveel meer bewust van mijn lijf en bewegingen. De 45min bodyscan vond ik geweldig om te doen, gedacht dat dit veel te lang zou zijn, maar ik vond hier rust in.Het vrije dansen met oogmasker op vond ik bijzonder, ik dans en beweeg veel op een vrije manier, maar dit voelde zo anders, heerlijk! Ik kwam voor stilte en vond daarbij helderheid, zelfliefde en heel veel dankbaarheid. Dank je wel Laura voor jouw prachtige ondersteuning en dat ik weer een stukje meer van mij mocht ontdekken!

Sharon

Licht gespannen liep ik het pad af richting de yurt. Wat zou deze stilte dag mij gaan brengen? Het moment dat Laura mij ontving verdween de spanning en voelde het als een warm bad. Wat was het een waardevolle dag! Stuk voor stuk mooie oefeningen! Tuurlijk ervaarde ik af en toe weerstand maar het viel alles mee. Bij mij zat er nog veel verdriet vast in mijn lichaam en dat is er goed uitgekomen deze dag. Ik lief moe maar zeer opgelucht de yurt uit. Het is een absolute aanrader!