Vrijbrief aan je werkgever

 

Knip en plak deze tekst in jouw werkmail en stuur hem vandaag nog naar je baas!

 

Ontspannen, optimistische, productieve en  vrolijke werknemers die wil je toch elke dag zien op kantoor? Daarom wil ik dit jou en ons team zeker niet ontnemen! Van een losse workshop naar lessen met diverse thema’s; meditatie, mindfulness, adem, energie en diverse yogastijlen helemaal gericht op onze wensen!

 

Ze komt op afspraak, regelt alle yogamatten en wij hoeven alleen maar een team en ruimte te regelen. We kunnen zelfs in onze werkkleding alle houdingen beoefenen!

 

Naast dat dit me mooi lijkt om op een andere manier met het team te verbinden is het voor mij als werknemer een perfecte optie om tussen de werktijden door een moment te hebben om te verbinden met mezelf en aandacht te geven aan mijn lichaam. Zodat ik erna weer productief en creatief aan het werk kan.

 

Als werkgever kan je aanspraak maken op de werkkostenregeling. Wil je meer over haar weten, ze heet Laura en hier kan je uitgebreide informatie vinden, maar ze vindt het veel leuker als ze een keer vrijblijvend op gesprek kan komen. Neem jij contact met haar op?