Yin Yoga & Ademwerk

Zondag 12 mei | 15.00-17.30

Waar yin en yang elkaar ontmoet. Startend met een zachte vrouwelijke energie tijdens de yin yoga. Erna nodigen we de mannelijk yang energie uit tijdens het ademwerk.

Verwen jezelf met een avond in heling en dankbaarheid voor jezelf. Geef ruimte aan jouw hogere bewustzijn waar het lichaam en de adem leidraad zijn in deze ervaring. Wat er zit zal naar boven mogen komen. Zonder ambitie verlagen we spanning en vinden ruimte om opnieuw met het diepere zelf te verbinden.

Yin Yoga

De TCM (Traditional Chinese Medicine) spreekt over yin energie als onze vrouwelijke energie. Zij gaat over loslaten, de stilte en donkerte uitnodigen en ons emotionele leven. Als de tijd ontbreekt om te rusten en verteren kan yin yoga je hierbij helpen. Om spanning los te laten wat opgebouwd is gedurende de drukke werkdagen. Op fysiek vlak laten we alle spierspanning gaan om dieper in te werken op ons bindweefsel.

Ademwerk

Door de inkomende adem te verbinden met de uitgaande adem openen we ons lichaam. Verwelkomen we elke sensatie, reactie, gevoelens wat er voorbij komt. Als gecertificeerde ademcoaches begeleiden we je op een zachte manier in deze reis. Verbind met je innerlijke wijsheid, jouw are staat van zijn en bovenal verbind met je hart.

Waarom Yin Yoga en Ademwerk samen?

Als je nog niet bekend bent met het ademwerk kan het aardig spannend zijn om direct te duiken in het onbekende.  Yin Yoga bereid je hierop voor. Zachte ruimte makend in je hart en geef je kalmte en stilte. Om bewust te zijn van je natuurlijke ademhaling. Na deze les zal je in een diepere staat van zelfbewustzijn de reis kunnen maken vanuit een betere connectie met jezelf.

 

Inclusief

Yogasessie

Yin Yoga en visualisatie
 

Ademhalingssessie

Door 2 gecertificeerde ademcoaches

Contra – Indicatie

(zware) psychische aandoeningen,  zwangerschap, epilepsie (of verleden ermee), glaucoom, netvliesloslating, chronische hyperventilatie, diagnose van aneurysma, PTSS, nieraandoeningen, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of recente operaties. Gebruik van medicijnen die de hersenstructuur veranderen (antidepressiva, ADD, OCD medicijnen), ongecontroleerde schildklieraandoeningen, diabetes. Overleg bij twijfel svp.

Programma

Introductie

Yin Yoga

Ademwerk

Delen In verbinding

Einde workshop

 

Locatie

Yagoy

Postjesweg 106-1

Amsterdam west

In samenwerking met

Jouw investering

€50

 

 

Nard is een gecertificeerd ademhalingscoach en heeft zich verdiept in het Shambhala boeddhisme. Hij is bekend met Reiki en verschillende vormen van meditatie. Hij assisteert bij ‘sound healing ceremonies’ en speelt daarbij handpan en drum. Zijn doel is om je te helpen rust te vinden in het tumult van het dagelijks leven.

Laura is een gecertificeerde ademcoach, studeerde de Vipassana meditatietechniek sinds 2012 en geeft les in yoga (vinyasa, yin en nidra). In verbinding met haar eigen hart bewandelt ze haar levenspad met passie en is bereid om haar inspiratie te delen in verbinding met anderen. Ze biedt een veilige plek voor jou.