Tweeweekse Meditatie training | GRATIS

Week 36 en 37 – 06 t/m 16 september

Week 10 en 11 – 08 t/m 18 maart

Week 3 en 4 – 18 t/m 28 januari

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Tijdstip: 07.30 – 08.00

We kunnen de wereld om ons heen en de mensen niet altijd veranderen maar we kunnen wel op een andere manier gaan zien. Loop je regelmatig vast met jezelf en lopen de spanningen hoog op? De sleutel om in dit geheel spanningen het hoofd te bieden is om rust te vinden in het vertrouwen dat het allemaal zo weer kan veranderen. Meer dan ooit word je gevraagd om op zoek te gaan naar een natuurlijk evenwicht in deze constante veranderingen. 
En ben je daar al?

Zet jezelf in om van 06 september tot en met 16 september (van maandag tot en met donderdag) de dag te starten met meditatie. Je hoeft geen pro te zijn; de eerste week zal er begeleiding zijn om vervolgens de 2e week meer de stilte aan te gaan. 

Waarom meditatie?

Oefenen in aandacht; objectief observeren in gelijkmoedigheid zodat alles ruimte mag krijgen. Geen vooroordelen en ervaren dat alles constant in verandering onderhevig is zonder dat je hierover controle hoeft uit te voeren. In plaats van hoofd naar lichaam; van denken naar voelen. Zodat je weerstand kan bieden tegen ongemak en onzekere periodes.
Tickets

Deze training word je gratis aangeboden

Waarom samen? 

Naast dat je een commitment maakt (die soms erg lastig is vol te houden vanwege beperkende overtuigingen) met jezelf en de ander is het fijn om met meerdere mensen gezamenlijk te mediteren en verhogen we de frequentie van liefdesenergie met elkaar. 

In stilte ligt verdieping, verbinding, ruimte en rust. Voorbij alle geluiden, veranderingen, gedachten en zorgen de focus naar binnen te richten. Naar dat plekje die je naar die innerlijke stilte brengt.

Hoe?

Meld je hier aan en reserveer eenmalig de eerste meditatie les. Je ontvangt dan een link die je elke ochtend kan gebruiken om gratis mee te doen.  Ik ga sowieso zitten; voor mijn eigen verbinding en verdieping en zou het erg leuk vinden als je meedoet en onderdeel bent van de community. 

Al bekend met de Vipassana meditatie? Kom dan dagelijks meezitten met de vaste community. Klik hier voor meer info.