Na 4 jaar wordt het tijd om hoger de boom in te klimmen, dichter bij mijn ware natuur en essentie. Het verhaal achter mijn bedrijfsnaam; Laura’s Treehouse. Wat heeft een boomhut met yoga te maken? En wat zijn mijn verdere plannen voor 2021?

Hieronder zal ik deze link uitleggen en daarbij mijn super toffe plannen delen. En dat zal ik blijven doen; in het proces naar het volgen van dromen met welke uitkomst dan ook. Want de ervaring is de reis van het leven…. Onderaan deze pagina heb ik ook jouw hulp nodig! Lees en luister je mee?

 

 

YOGA & MEDITATIE

Yoga of meditatie komt bij veel mensen op het pad zodra er iets in het leven stagneert. Althans zo heb ik dit mogen ervaren. Yoga is niet alleen een uurtje beweging of hot and happening. Juist als je weerstand voelt is het een mooie oefening. Deze oefening is heel duidelijk:

Kan ik aanwezig zijn in het nu en me bewust blijven van alles wat komt en gaat?”

“Kan ik mijn adem, lichaam en geest zodanig in balans brengen en houden?”

“Mag ik mijn ego, overtuigingen, beperkende gedachten laten voor wat het is?”

“Kan ik mezelf die veiligheid bieden te mogen ervaren wat er ervaren wil worden?”

BOOMHUT

Ik gebruik de boomhut graag als metafoor in mijn les. Alleen is er een dieper verlangen en ben ik vanaf dit jaar op mijn eigen tempo een aanloop aan het nemen naar mijn droom. Een plek omgeven door natuur en mijn passie als leefstijl volledig integreer. Niet meer die volle stad maar met beide voetjes in de aarde. Een die me bewust laat leven volgens de wetten van de natuur. 

YOGA & BOOMHUT

De 6 wortels van de treehouse. Ik breng ze graag samen in deze reis en laat ze jou graag ervaren:

  • Ontvankelijk: het vermogen van een kind dingen opnieuw te onderzoeken. Je fundament van alle kernovertuigingen opnieuw aanschouwen tijdens yoga
  • Verwondering: buiten de gebaande paden durven kijken en loskomen van het dagelijkse bestaan
  • Speelsheid: ruimte geven aan humor wetende dat vallen hoort bij het opstaan
  • Ontspanning: van een afstand kunnen ontspannen en reflecteren naar jezelf en naar de wereld
  • Wijsheid: hoog in de boom, daar teruggetrokken vind je het diepere weten en voel jij je innerlijke vuur
  • Verbinding: veilig en zonder druk ben je verbonden met jezelf en hierdoor ook met de ander

HET PROJECT – DE CAMPING

Nu meer dan ooit is het tijd voor die fysieke plek in de natuur. Naast dat COVID-19 mij de mogelijkheden tot online liet toe-eigenen ben ik sinds kort begonnen met het grotere project; het starten met een business plan en het vinden van een geschikte locatie. Een locatie die zich vertaalt als camping ergens in Frankrijk of Noord-Spanje. Op rij afstand van Nederland. En dit hele proces wil ik gaan delen met jullie!

Ik ben geen alleskunner noem me een dromer of idealist. Daarom zoek ik mensen die zich kunnen vinden in deze droom en me kunnen helpen in het proces! Hoe? Je kan bijgevoegde vragenlijst invullen. Nog even een herinnering; delen is vermenigvuldigen. Deel het dus gerust met mensen waar je een link ziet met mijn reis. Ik ben dol op linkjes ;-).

Wil je me eerst beter leren kennen volg dan eens een proefles bij mij of neem contact met me op via info@laurastreehouse.com

Volgende vlog: Hoe, wat waar?

Op de hoogte blijven abonneer je op mijn YouTube kanaal, via LinkedIn of Instagram en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.