Nature always wears the colors of the spirit

~Ralph Waldo Emerson ~

Als we ons bedenken dat alles energie is. En energie beweegt en wil graag flowen; veerkrachtig meebewegen met de stroom des natuur. Klinkt dit dan logisch voor jou?

Wat nu als we ons lichaam van binnen kunnen bekijken; op cellulair niveau. En wat nu als we weten dat de ervaringen die we meemaken ons ‘tekenen’. Misschien wel met rode stift in en op ons lichaam. Hoeveel rode tekeningen heb jij dan gemaakt?

Erop zal makkelijk zijn; we gebruiken  bv. onze ogen hiervoor bij een blauwe plek of schram of de waarneming van een ander. Maar van binnen kunnen we dit met onze ogen niet waarnemen. Je ziet niet direct wat er vastzit en toch…. Het voelt niet stromend. Wat we kunnen doen is de adem gebruiken. Als we bewust verbonden ademen wandelen we vrij snel tegen onze blokkades aan.

Een trilling, koude rilling, verdriet, weerstand, een lach, pijn het kunnen allemaal uitingen zijn dat er wat naar de oppervlakte wil komen. Vanuit jouw cellen wordt er gevraagd wil je me nu een keer gaan zien? Ga niet aan me voorbij. De kracht is erbij te blijven. En die weg kan moeilijk zijn, ik help je graag op weg…. Van fysiek, naar mentaal, emotioneel naar spiritueel. Dit laatste als de vrijheid te mogen ervaren in jezelf zonder blokkades. Vanuit de vrije wil.

Wat doen ademcoach sessies?

Ik mag de laatste maanden mezelf zoveel wijsheid, kennis en openheid rijker voelen doordat ik de opleiding ben gaan doen tot verbonden ademwerker. Een kwetsbaarheid die zich openbaart door prachtige en moedige mensen die op mijn mat komen liggen. Zich durven toe te vertrouwen en zich openstellen. En om te zien hoe ontzettend slim moedertje natuur is en dat die door de adem als een indicator direct op het lichaam aangeeft wat het nodig heeft. Ik ben dankbaar deze reis met deze mensen te mogen maken.

Mijn liefde om te verbinden en te erkennen wat aan het licht mag komen. Ja het mag er volledig zijn.

 Ik open

Ik straal

Ik sta op mijn plek zelfverzekerd en vertrouwd

Ik doe waar ik me goed bij voel

Ik weet wat juist voor mij is

Doe je mee?

 

 Voor wie?

Je bent wat stuurloos, heb net dat zetje nodig, zoekt naar inspiratie en motivatie of blijft tegen vastgeroeste patronen aanlopen. Ja dan kan een (of meerdere) sessie(s) een enorme bevrijding voor je zijn. Wil je dit ervaren en met een volle JA doorgaan? Klik hier voor meer informatie. Er worden ook prachtige ademcirkels georganiseerd mocht je liever met een groep werken. Kijk dan hier.